Preturi

Va prezentam lista de preturi percepute pentru cadastru si intabulare apartament / teren, actualizare / rectificare limite / modificare suprafata / intabulare constructie noua.

Fiecare lucrare de cadastru are particularitati in ce priveste situatia juridica; in cazul in care doriti informatii suplimentare cu privire la orice tip de lucrare de cadastru si intabulare, va rugam sa ne contactati.

preturi

Pentru intocmirea documentatiilor cadastrale trebuie pregatite actele necesare specifice fiecarei lucrari.

Pretul total al lucrarii este format din ONORARIU + TAXE OCPI. Garantam termenul de executie si depunere al documentatiei cadastrale. Termenul de avizare este garantat de OCPI.

*In functie de situatia juridica a imobilului (Certificat de mostenitor, Sentinta civila, etc..), pe langa taxa standard, OCPI percepe o taxa suplimentara de 0.15% (0.05% in cazul intabularii constructie noua) din valoarea imobilului. In cazul depunerii in regim de urgenta, TAXELE OCPI percepute sunt de 5 ori mai mari, iar termenul de avizare se reduce de 3 ori.

**Termenul de avizare incepe din momentul depunerii lucrarii la OCPI. Termenul de intocmire a documentatiei cadastrale este de 1-3 zile lucratoare din momentul preluarii actelor, efectuarii masuratorilor si a achitarii avansului pentru serviciul solicitat.